Vakantie in Cadzand

Een vakantie in Cadzand biedt voor ieder wat wils

Zowel jong als oud kan zich uitstekend vermaken in deze Zeeuwse badplaats.

Cadzand kan opgedeeld worden in Cadzand-Bad en Cadzand-Dorp. Cadzand-Bad ligt direct achter de duinen van het 17 kilometer lange strand. Hier komt u zowel op sportief gebied als op recreatief vlak aan uw trekken. Cadzand is onder andere een ideale vakantiebestemming als u houdt van watersporten, zoals windsurfen of skimboarden. De gezellige bedrijvigheid op en rond het strand en de zee zorgen ervoor dat u zich hier absoluut niet hoeft te vervelen tijdens uw vakantie in Cadzand. Bovendien worden er, zowel in het dorp zelf als in de regio, gedurende het hele jaar verschillende evenementen georganiseerd. Een voorbeeld hiervan is de wekelijkse toeristenmarkt tijdens de zomermaanden.

Wilt u liever tot rust komen tijdens uw vakantie in Cadzand, breng dan een bezoek aan Cadzand-Dorp, dat meer landinwaarts ligt. In dit Middeleeuws ringdorp, met haar 14e eeuwse gotische kerk en 19e eeuwse molen, kunt u een dorpswandeling maken en ziet u al het cultureel schoon dat het dorp te bieden heeft. Bent u op zoek naar natuur in plaats van cultuur, dan is natuurpark ’t Zwin daarvoor een uitstekend plek. Bij eb kunt u vanaf het strand, langs ’t Zwin naar Knokke lopen. Een unieke ervaring, die uw vakantie in Cadzand echt bijzonder kan maken.

Nog op zoek naar een plek om te overnachten gedurende uw vakantie in Cadzand?

Bekijk hier de adressen die Platteland Vakantieland speciaal voor u heeft geselecteerd.

Mini-Camping de Knockaerthof Overnachten

Mini-Camping de Knockaerthof

CADZAND

Ligging:
Onze minicamping ligt in een rustig agrarisch gebied bij het natuurgebied “de Knokkert” en het

Omgeving Lees verder Bekijk de website
Relais Du Silence Nederland Overnachten
Appartementenverh. 'Goede Ree' Overnachten
Kinkhoorn V.O.F. Overnachten
Pension 'Tcazant' Overnachten
Verh.buro De Blauwe Zeedistel Overnachten
Verhuurbureau De Zeester Overnachten
Hotel Noordzee Overnachten
Badhotel De Wielingen Overnachten
Koolswegje Overnachten
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube