Leuke uitjes tijdens de voorjaarsvakantie

Op zoek naar een leuk uitje tijdens de voorjaarsvakantie?

De voorjaarsvakantie is altijd een goed moment om eens gezellig een uitstapje te maken of een heerlijk weekendje weg te gaan. Op PlattelandVakantieland vindt u allerlei leuke uitjes op het platteland, zoals: op pad met een ezel of het bezoeken van een varkens- of koeienstal! 

voorjaarsvakantie op het plattelandDe uitjes op PlattelandVakantieland zijn uitermate geschikt voor een gezellig dagje weg met het hele gezin. Ga bijvoorbeeld eens op excursie naar de boerderij, waar de boer u laat zien wat het echte boerenleven is. Het hele gezin komt in contact met de dieren en u ontdekt wat er zich nou dagelijks op een boerderij afspeelt. Na het bezoek aan de boerderij kunt u gezellig napraten over de dag in een van de lokale restaurantjes. Bent u uitgetafeld, maar kunt u nog geen genoeg krijgen van het platteland? Sluit de dag dan helemaal goed af met een heerlijke overnachting in een mooie, rustieke B&B in de buurt.

Tips voor een uitstapje tijdens deze voorjaarsvakantie
Speciaal voor u hebben we een paar leuke mogelijkheden voor een uitstapje tijdens deze voorjaarsvakantie op een rijtje gezet. Mocht u nou zin hebben om even last-minute nog even uw koffers te pakken, ook daar weten we wel een paar mooie plekjes voor!

  1. Leer boogschieten als Wilhelm Tell - en nog veel meer grappige fruitspelen, leuk voor de hele familie, bij Fruitgaard de Ossenwaard in Cothen (Utrecht). 
  2. Beleef een onvergetelijke paardendag bij Shetlanderij de Sijphoeve in Loosdrecht (Zuid-Holland).
  3. Pak de familiefiets of haal een Boerenhulpdiploma bij Boerderij Eben Haezer in Staphorst (Overijssel).
  4. Logeer bij B&B De Kruidenhoeve, een oude Saksische, rietgedekte boerderij in het buitengebied van Balkbrug (Overijssel), grenzend aan het mooie Reestdal.
  5. Neem een kijkje in de jungle en ontdek de dieren op de kinderboerderij van Landgoed Hoenderdaell: een park vol verrassingen! (Noord-Holland). 
  6. Voor een superstoer uitje bent u bij de Avontuurfabriek in Nieuw-Loosdrecht (Zuid-Holland) aan het juiste adres. Paintballen, buggyrijden én lasergamen. Ook is er een indoor speelparadijs voor kinderen van 0-12 jaar.
  7. Bij Auberge Visvliet overnacht u in een een pittoresk hotelletje in Groningen, met uitzicht op een prachtig 15e-eeuws kerkje.

Dus, waar wacht u nog op? Beleef deze voorjaarsvakantie de mooiste en leukste momenten op het platteland.

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube