Samenwerkingsverbanden

Hieronder staan al enkele samenwerkingsverbanden die binnen PlattelandVakantieland.nl zijn opgenomen. Wilt u hier ook met uw groep bij staan? Neem dan contact met ons op via 0683 - 408 145 of post@plavak.nl.

Betere BoerenBed

Betere BoerenBed

Als gast van het Betere BoerenBed vindt u àlles wat nodig is voor een zorgeloos verblijf. Een volksverhuizing als voorbereiding is niet nodig, want u hoeft niets van thuis mee te nemen! Elke Betere BoerenBed Boerderij beschikt namelijk over:  

  • een BoerenBed boerderijwinkel 
  • een kippenhok, voor je gratis ei 
  • een houtgestookte broodoven
  • een dierenweide
  • huurfietsen

Het Betere BoerenBed is alleen te vinden op (kleinschalige) agrarische bedrijf waar de boer en de boerin een gedreven en betrokken rol spelen bij het wel en wee van het natuurlijk landelijk gebied.

» Deelnemers van 'Betere BoerenBed' weergeven...

Het Soete Leven

Het Soete Leven

Bij het Soete Leven vindt u de parels van Noord-Brabant. U kunt overnachten in een boerderijwoning omringd door een bijzondere tuin.
Of alles leren over rozen en eieren. U kunt zich creatief laten inspireren tot de mooiste woon- en groendecoraties. Ten slotte kunt u vanuit een monumentale boerderij prachtige fiets- of wandeltochten maken.

» Deelnemers van 'Het Soete Leven' weergeven...

Het verrassende Platteland van Cuijk

Het verrassende Platteland van Cuijk

Het PlatteLand van Cuijk biedt een fraaie afwisseling van bossen, authentiek buitengebied en waterrijke plassen. Naast rust en ruimte, vindt u hier de typische Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. Het Land van Cuijk ligt op het knooppunt van drie zuidelijke provincies. Vlakbij het bruisende Nijmegen en het historische Kleef. De Maas vormt de oostgrens.

Fietsend, wandelend of met de auto kunt u genieten van verrassende veelzijdigheid aan bedrijven en activiteiten. Breng een bezoek de Verborgen Tuin, de korenmolen of het huistheater. Proef eerlijke producten, rechtstreeks van het platteland. Slaap in het hooi, ga kamperen op een boerderij of kies voor een luxe verblijf op een landgoed.

» Deelnemers van 'Het verrassende Platteland van Cuijk' weergeven...

Maashorstboeren

Maashorstboeren

Het grote natuurgebied de Maashorst ligt in de gemeentes Bernheze, Uden en Landerd en Oss. Kenmerkend voor deze Brabantse streek is de gemoedelijkheid en gastvrijheid. In combinatie met rust, ruimte en natuur, is dit mooie landschap zeer de moeite waard. Bij de Maashorst-boeren horen veel agrarische bedrijven die leuke activiteiten aanbieden. Koeien melken, eieren rapen, asperges steken, een hertenhouderij bezoeken, aardbeien plukken, of kijken hoe de varkens een modderbad nemen. Voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u op verschillende bedrijven verse en streekeigen producten kopen.

» Deelnemers van 'Maashorstboeren' weergeven...

Natuurkampeerterreinen

Natuurkampeerterreinen

Natuurkampeerterreinen heet u van harte welkom in de natuur! Er bevinden zich in Nederland 140 erkende Natuurkampeerterreinen, waar u kunt kamperen met tent, caravan of camper. De organisatie streeft naar de instandhouding en uitbreiding van kleinschalige en rustige campings in een natuurlijke omgeving. Voor u als gast betekent dat: genieten van een ongerepte omgeving met rust, ruimte en privacy in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar wél met goede voorzieningen: goed en schoon sanitair, warm stromend water en (vrijwel altijd) een elektriciteitsaansluiting.

» Deelnemers van 'Natuurkampeerterreinen' weergeven...

Pieperpad

Pieperpad

Maak kennis met het enige echte aardappelfietspad! Een likkebaardend lekkere fietsroute van het Friese Lauwersmeer tot het Zeeuwse Heikant, vlakbij de Belgische grens. Het Pieperpad leidt u langs biologische aardappeltelers, restaurants en B&B's op de route. 

» Deelnemers van 'Pieperpad' weergeven...

Restinn

Restinn

Restinn, comfortabel overnachten op het boerenland!

Waar komt u tot rust en kunt u het hele jaar door genieten van heerlijk Noord-Holland? Ervaar het kalme ritme van het rijke buitenleven met Restinn: uitrusten, dineren en overnachten in een comfortabel, vrijstaand tweepersoonsverblijf met alle luxe van een driesterrenhotel...... op het boerenland.

Rust en ruimte krijgen in de bijzondere hotelkamerhuisjes van Restinn een nieuwe dimensie: gun uzelf een onvergetelijke belevenis van gastvrijheid en comfort in een landelijke sfeer!

» Deelnemers van 'Restinn' weergeven...

Rondje Slagenland

Rondje Slagenland

Rondje Slagenland is een initiatief van veertien plattelandsondernemers in Noord-Brabant. Samen bieden ze diverse originele arrangementen voor groepen vanaf vijftien personen. U kunt kiezen voor een geurige en kleurige wandeling of een fruitige rondrit. Of u gaat voor een loeigezonde dag of een dag vol gemekker. Of u brengt een bezoek aan een landgoed en het rijtuigmuseum. Hoe dan ook, een rondje Slagenland is een leerzaam en toch relaxt dagje uit.

» Deelnemers van 'Rondje Slagenland' weergeven...

Speciaal aanbevolen

Speciaal aanbevolen

Hier vindt u alle bedrijven die wij speciaal voor u geselecteerd hebben. Het zijn typische plattelandsbedrijven die u hartverwarmend zullen ontvangen.

» Deelnemers van 'Speciaal aanbevolen' weergeven...

SVR-campings

SVR-campings

De Stichting Vrije Recreatie is de grondlegger van het 'kamperen bij de boer'. Vrije recreatie betekent meer levensruimte in een natuurlijke omgeving en tegen betaalbare prijzen. De aangesloten campings bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, noodzakelijke voorzieningen.

» Deelnemers van 'SVR-campings' weergeven...

Terecht Anders

Terecht Anders

Terecht Anders is een samenwerkingsverband in de Kromme Rijnstreek. Hier werken agrariërs, kunstenaars en recreatieondernemers samen om het u naar uw zin te maken. Het aanbod van de deelnemers varieert. Denk aan: boerderijen met verkoop van streekproducten, bed & breakfastadressen, boerencampings, aanbieders van arrangementen, kano's, steps en fietsen voor de verhuur, activiteiten voor kinderfeestjes, vergader/groepsaccommodaties of workshops onder leiding van een kunstenaar.

» Deelnemers van 'Terecht Anders' weergeven...

Vallei & Boerderij

Vallei & Boerderij

De Gelderse Vallei is het gebied wat de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug aan elkaar verbindt. Vallei & Boerderij is een vereniging van agrarische ondernemers en bedrijven met een landelijke uitstraling uit deze streek. De leden laten u graag kennismaken met het veelzijdige karakter van de Gelderse Vallei en het boerenleven op hun erf. Zij bieden daarom allemaal iets aan op het gebied van plattelandstoerisme.

» Deelnemers van 'Vallei & Boerderij' weergeven...

VeBON

VeBON

De Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland is dè brancheorganisatie voor buitensportondernemers. Aangesloten zijn bedrijven met activiteiten, sportieve evenementenbureaus, klimcentra, organisaties met actieve reizen en agro-recreatieve bedrijven. VeBON adviseert en ondersteunt haar leden bij het organiseren van activiteiten of bij het uitvoeren van hun bedrijf.

Naast belangenvertegenwoordiger voor de branche, heeft de VeBON tot doel om een bijdrage te leveren aan verhoging van de kwaliteit en veiligheid van de buitensport. VeBON bedrijven hebben klantvriendelijkheid en service hoog in hun vaandel staan. De medewerkers doen er alles aan om hun sportieve arrangementen optimaal te laten verlopen. Als klant zit u goed bij een VeBON bedrijf!

» Deelnemers van 'VeBON' weergeven...

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube