Rubrieken

Hieronder leest u meer over de rubrieken op de website van PlattelandVakantieland. Zoekt u liever nog wat gerichter? Bijvoorbeeld op soort accommodatie of een bepaalde provincie? Kies dan voor het tabblad 'Uitgebreid zoeken' op de homepagina van PlattelandVakantieland.

Overnachten

Vind hier een slaapplek op een boerderijcamping of in een vakantiehuisje. Op een minicamping of in een comfortabele groepsaccommodatie. Natuurlijk kunt u ook gaan voor een pipowagen, een hooischuur, een bedstee of een romantische boerenkamer. Op het platteland kunt u tot rust komen.

» Zoeken in 'Overnachten'...

Eten & drinken

Bij alle eet- en drinkgelegenheden ziet u een paars vorkje. Of het nu gaat om een ijsboerderij, een pannenkoekenrestaurant of een boerderijwinkel. Een theehuis met heerlijke high-tea's of een wijngaard met een zonnig terras. Ook vindt u asperge- en kaasboerderijen onder het paarse vorkje.

» Zoeken in 'Eten & drinken'...

Activiteiten

Er is zoveel te beleven op het platteland! Onder het oranje poppetje vindt u niet alleen boerengolf, ezelwandelen, huifkartochten, kaasmaken of fierljeppen. U komt ook speeltuinen, ballonvaarten, solex rijden of creatieve workshops tegen. Daarnaast vallen ook musea en rondleidingen onder deze categorie.

» Zoeken in 'Activiteiten'...

Het buitengebied

Vindt u een bedrijf met een groene haantje, oftewel het plattelandsicoontje? Dat betekent dat de ondernemer zich in een dorp met minder dan 10.000 woningen bevindt. Of dat het bedrijf landelijk gelegen is.

Bevindt uw bedrijf zich op het platteland en heeft uw bedrijf nog geen groen haantje? Stuur een mailtje naar post@plavak.nl.

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube