Veelgestelde vragen

Hieronder ziet u een overzicht van de veelgestelde vragen door onze bezoekers. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Staat uw vraag er niet tussen? Stel hem dan in een mail aan post@plavak.nl.

Bent u eigenaar of medewerker van een recreatief of toeristisch bedrijf? En heeft u vragen over PlattelandVakantieland? Dan vindt u hier de veelgestelde vragen door ondernemers.

Wat is een detailpagina?
Een detailpagina is de pagina van een bedrijf. U komt hier terecht nadat u een zoekopdracht heeft uitgevoerd en op een bedrijf heeft geklikt. Op de detailpagina vindt u foto's en een omschrijving van het bedrijf. Ook ziet u een Google Maps kaartje met alle recreatieve mogelijkheden in de regio. Onderaan de detailpagina kunt u beoordelingen lezen of er zelf een achterlaten.

Sommige bedrijven hebben meerdere detailpagina's. Bijvoorbeeld wanneer een boerderijcamping (overnachten) ook ezelwandelen (activiteit) aanbiedt.
Hoe kan ik mijn zoekresultaten bewaren?
Heeft u een interessant bedrijf gevonden? Dan kunt u dit opslaan in 'Mijn vakantie'. Op alle detailpagina's in ons bestand vindt u de groene button met 'Mijn vakantie'. Klik hierop om een bedrijf te bewaren. PlattelandVakantieland onthoudt dan uw interesse onder 'Mijn vakantie'. Ook als u tussendoor uw computer uitzet, kunt u later uw keuzes terugvinden. Kiest u toch voor een ander bedrijf, dan kunt u een keuze gemakkelijk ongedaan maken met een kruisje. Daarnaast kunt u het overzicht heel gemakkelijk printen. Ook het mailen van uw overzicht naar vrienden of familie kan met één druk op de knop.
Wat betekenen de verschillende icoontjes?
PlattelandVakantieland.nl organiseert de zoekresultaten in drie rubrieken: overnachten, eten&drinken en activiteiten. Het blauwe symbooltje met zzz staat voor overnachten. Alle eet- en drinkgelegenheden hebben een paars vorkje. Activiteiten kunt u herkennen aan een oranje poppetje.

Ten slotte kunt u bij een bedrijf een groen haantje tegenkomen. Dit plattelandsicoontje geeft aan dat het bedrijf landelijk is gelegen. Of in een dorp ligt met minder dan 10.000 woningen.
Hoe kan ik een beoordeling toevoegen?
Heeft u een interessant uitje gemaakt dat u met anderen wilt delen? Zoek dan naar het betreffende bedrijf en klik op het zoekresultaat. U komt dan op de detailpagina van het bedrijf. Onderaan elke detailpagina bestaat de mogelijkheid een beoordeling achter te laten.
Wanneer ik op een zoekresultaat klik, staan er geen details. Hoe kan dat?
De ondernemers dienen zelf hun detailpagina in te vullen. Wanneer zij dit (nog) niet hebben gedaan, verschijnen er helaas ook geen details op de website van PlattelandVakantieland.

In hoeverre is PlattelandVakantieland aansprakelijk voor de informatie op de website?
We doen ons uiterste best om alle informatie zo goed mogelijk weer te geven. Ondernemers zijn echter zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun detailpagina. Alle informatie is dus onder voorbehoud van typefouten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. PlattelandVakantieland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van foutieve of gewijzigde informatie.

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube