Zoekt u een mooi plattelandsuitje of vakantie-adresje?

PlattelandVakantieland: Specialist in plattelandstoerisme

Zoekt u een origineel plattelandsuitje? Of een mooi vakantie-adresje bij de boer? 
Op PlattelandVakantieland vindt u niet alleen minicampings of vakantieboerderijen, pannenkoekenrestaurants of ijsboerderijen, maar ook boerengolfbanen, speeltuinen en andere onvervalste plattelandsactiviteiten.

Kortom: u vindt niet alleen overnachtingen, maar ook doe-dingen en horecagelegenheden. Dus waar wacht u nog op? Zoek en vind de mooiste plekjes op het platteland via PlattelandVakantieland!

Heeft u een mooi plekje ontdekt? Dan ziet u op een kaartje direct wat de streek nog meer te bieden heeft. Zo kunt u via PlattelandVakantieland uw uitje of vakantie helemaal plannen! Om interessante plekken op te slaan, kunt u gebruikmaken van Mijn vakantie.

Heeft u een recreatief of toeristisch bedrijf? En wilt u de vindbaarheid van uw bedrijf op internet verbeteren? Dan leest u hier hoe PlattelandVakantieland u daarbij kan helpen.

iPhone-app voor plattelandsuitjes

Heeft u geen tijd gehad om vooraf op onderzoek uit te gaan? Raadpleeg dan de iPhone-app van PlattelandVakantieland. Vanuit uw huidige locatie toont de app allerlei vermakelijke ideeën in de buurt. De echt bijzondere plekjes vindt u onder de tips. Heeft u een fantastisch idee opgedaan, maar past het niet in de planning van vandaag? Dan kunt u ook via de app gebruikmaken van Mijn vakantie.

Interessant? Download hier de app van PlattelandVakantieland.

 

 

provincieNB.jpg

De website is mede gerealiseerd met financiële steun van de Provincie Noord-Brabant en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

EU-logo.jpgEuropees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube