Samenwerken op het gebied van promotie wérkt

Mensen op zoek naar een (plattelands)vakantie - kort of lang - kijken naar méér dan alleen de accommodatie. De zichtbaarheid van het aanbod in uw regio kan dus heel veel bijdragen aan de aantrekkingskracht van uw bedrijf.

Ondernemers zetten sámen hun regio op de kaart

samenwerken%20succesfactor%20plattelandstoerisme.jpgDat is onze overtuiging! Daarom vindt u op PlattelandVakantieland niet alleen overnachtingen, maar ook activiteiten en horeca. Zoek uw eigen bedrijf maar eens op via PlattelandVakantieland. Onder uw adres ziet u een Google Maps kaartje met alle recreatieve mogelijkheden in uw buurt. Zo ziet een bezoeker in één oogopslag wat uw regio nog meer te bieden heeft. Helemaal wanneer collega-ondernemers zich ook aanmelden. Want: hoe groter het aanbod in uw regio, hoe aantrekkelijker deze is voor de recreant of toerist.

Kortom: de zichtbaarheid van het aanbod in uw regio is erg belangrijk voor uw bezoekersaantallen. Daarom hebben samenwerkingsverbanden een bijzonder plekje op onze website. Uit onderzoek van de Universiteit van Wageningen blijkt zelfs dat een sterk samenwerkingsverband de belangrijkste succesfactor is voor de activiteitenverbreding bij landbouwbedrijven.

Uw samenwerkingsverband op PlattelandVakantieland

Wilt u dat uw samenwerkingsverband ook op het bijzondere plekje op onze website komt te staan? Geen probleem! Stuur een mail naar post@plavak.nl om uw groep aan te melden. U ontvangt dan informatie die u aan uw leden kunt sturen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u met logo en omschrijving op onze website komt te staan. Alle leden van uw vereniging worden bovendien onderling aan elkaar gekoppeld.

Misschien vindt u het prettiger om eerst een presentatie van PlattelandVakantieland te zien, voordat u zich als samenwerkingsverband aanmeldt. Wij komen graag een keer langs! Zo kunnen we uw leden persoonlijk vertellen over de voordelen van een bijzondere vermelding op onze website. Indien gewenst, kunnen wij daarnaast een workshop internetmarketing verzorgen. Bel 040-787 6667 voor meer informatie - of het maken van een afspraak voor een presentatie en/of workshop.

 

provincieNB.jpg De website is mede gerealiseerd met financiële steun van de provincie Noord-Brabant en Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

EU-logo.jpgEuropees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube