Benut de aantrekkingskracht van uw regio

Hoe belangrijk is uw regio voor het aantrekken van bezoekers? Heel belangrijk, denken wij. En wij niet alleen. Een recreant kijkt namelijk niet alleen naar uw bedrijf, maar ook naar de omgeving. Zijn er leuke activiteiten voor kinderen? Is er veel te doen in de omgeving? Of is er een mooi natuurgebied in de buurt?

Regiowidget

Om het u en uw consument gemakkelijker te maken, heeft PlattelandVakantieland een Regiowidget ontwikkeld. Een widget is een informatieblokje op uw website met actuele informatie van een andere website. Met andere woorden: in uw eigen website komt een opsomming van (recreatieve) bedrijven uit uw regio te staan. PlattelandVakantieland gebruikt gegevens uit eigen bestand voor de opsomming van de bedrijven.

regiowidget.JPGHet mooie daarvan is: de informatie vernieuwt zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Wanneer een bedrijf uit uw regio zijn gegevens bijwerkt, dan ziet u dit ook in de Regiowidget. U hoeft de informatie over uw regio dus niet meer zelf up-to-date te houden. Zo kunt u de aantrekkingskracht van uw regio optimaal benutten.

U selecteert zelf welke rubrieken u wilt laten zien. Activiteiten, horeca en/of overnachtingen. Uw bezoekers kunnen via het overzicht op uw site gemakkelijk doorklikken naar de andere bedrijven die uw regio aantrekkelijker maken. Zo biedt u eenvoudig extra service aan uw klanten.

Nieuwsgierig naar hoe dat eruit ziet? Hiernaast ziet u een voorbeeld van de regiowidget op de site van Boerderijslager van Lieshout.

U kunt gratis gebruik maken van de Regiowidget. Klik hier als u de Regiowidget ook op uw eigen website wilt hebben. U kunt de widget ook activeren via de backoffice. Hiervoor dient u eerst in te loggen.

Heeft u vragen over de regiowidget? Of hulp nodig bij het installeren? Dan vindt u hier een korte instructie over het inrichten en plaatsen van de regiowidget. Komt u er niet uit, dan kunt u altijd even een mail sturen naar post@plavak.nl. Wij nemen desgewenst telefonisch contact met u op. 

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube