Voor 26 cent per dag perfect vindbaar op Internet

PER 1 FEBRUARI 2018 KUNNEN RECREATIEBEDRIJVEN ZICH GRATIS REGISTREREN

Klik hier om gratis en vrijblijvend te registreren

 

 

Voorheen werkte PlattelandVakantieland met kliktegoeden. Hieronder leest u wat dat precies inhoudt. Om uw bedrijf optimaal vindbaar te maken op internet, kunt u een kliktegoed instellen. Het minimale budget is 25 euro. Hiervoor krijgt u 500 kliks die naar uw bedrijf leiden.

Hoe werkt een kliktegoed precies?
Elke keer dat een bezoeker uw promotiepagina bekijkt of doorklikt naar uw eigen website, gaat er 5 cent van uw kliktegoed af. Klikt de bezoeker bij de zoekresultaten niet door naar uw bedrijf, dan betaalt u ook niets. U betaalt dus alleen voor de bezoekers die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw accommodatie of activiteit. Bovendien: zodra u een kliktegoed neemt, dan geniet u van de volgende voordelen - zie opsomming).

Geen automatische verlenging
Is uw kliktegoed op, dan besluit u op dat moment of u wel of niet wilt opwaarderen. U ontvangt hierover een herinneringsmail. U kunt het aantal kliks heel gemakkelijk bijhouden in de statistieken. Kortom: geen contracten of verplichtingen maar eerlijk, open en transparant.

Menukeuzes
Hieronder ziet u de verschillende menukeuzes. U kunt een kliktegoed vanaf 500 kliks instellen. Wilt u niet afhankelijk zijn van kliks, dan kunt u ook kiezen voor een vast tarief. Voor 95 euro bent u 365 dagen per jaar perfect vindbaar op internet. Dat is maar 26 cent per dag...

  • 500 kliks - € 25,00
    500 kliks naar uw detailpagina of eigen website. Is uw tegoed bijna op? Dan ontvangt u van ons automatisch bericht. U bepaalt dan vervolgens zelf of u wel of niet nieuw kliktegoed koopt.
  • onbeperkte kliks, 1 jaar lang - € 95,00
    Liever niet afhankelijk van kliks? Voor 95 euro bent u 1 jaar perfect vindbaar op internet.

Alle prijzen zijn exclusief BTW. De betaling gaat per automatische incasso. Wanneer u een andere betalingswijze wenst, dan rekenen wij hiervoor € 2,50 administratiekosten.

Kliktegoed instellen? Mail naar post@plavak.nl

 

 

provincieNB.jpg De website is mede gerealiseerd met financiële steun van de provincie Noord-Brabant en Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

EU-logo.jpgEuropees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube