Beschikbaarheids-checker

Beschikbaarheids-checker: praktisch en goedkoop

Hoe handig is het voor uw klant, om in één oogopslag de beschikbaarheid van uw accommodatie of activiteit te zien? Om gelijk te weten of u in een druk weekend nog een plekje vrij heeft? Met onze innovatieve beschikbaarheids-checker kunt u eenvoudig en effectief uw agenda beheren.

Klanten kunnen op elk moment van de dag via internet de beschikbaarheid controleren en een reserveringsaanvraag indienen. Voor zowel overnachtingen als activiteiten. U kunt de afspraak telefonisch of per mail bevestigen. Natuurlijk kunt u ook zelf reserveringen in de online agenda zetten. Zo weten al uw internetbezoekers precies hoe het staat met de beschikbaarheid van uw accommodatie en/of activiteit(en).

Geen zin in een ingewikkeld en kostbaar reserveringssysteem? Kies dan voor onze beschikbaarheids-checker. U betaalt slechts € 0,75 per reserveringsaanvraag. Geen investering vooraf. Het enige wat het u vooraf kost is tijd om het systeem naar uw wensen in te richten. Uw beschikbaarheids-checker verschijnt op PlattelandVakantieland.nl én op uw eigen website. En dat terwijl u maar op één plek de gegevens hoeft bij te werken.

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem eens een kijkje in de beschikbaarsheids-checker van het demo-account. Klik op de paarse knop 'Beschikbaarheid?'. Het aparte scherm dat opent, heeft de huisstijl van PlattelandVakantieland. Dit is gemakkelijk aan te passen naar uw eigen huisstijl.

Interessant? Stuur een mail naar post@plavak.nl.

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube