Meld uw bedrijf aan op PlattelandVakantieland.nl

Wilt u meer bezoekers voor uw bedrijf? Zorg dan dat uw bedrijf zo goed mogelijk naar voren komt op PlattelandVakantieland.nl. Om uw bedrijf te laten verschijnen op deze website, dient u zich te registreren en een promotiepagina aan te maken. Dat kan GRATIS en vrijblijvend.

Voordat u aan de slag gaat met het inrichten of verbeteren van uw promotiepagina, zoekt u naar uw bedrijf op onze website. Sommige bedrijven staan al in onze database. Andere moeten nog worden toegevoegd. Om zéker te weten of uw bedrijf al op onze site staat, typ uw postcode in bovenstaand kader. Bijvoorbeeld: 2396HK (zonder spatie tussen de cijfers en de letters). Klik vervolgens op 'Nu zoeken!'

Is uw bedrijf al te vinden op PlattelandVakantieland.nl?

Het kan zijn dat u al met uw NAW gegevens op onze website staat. De consument kan u dan al vinden in de zoekresultaten. U valt nog beter op wanneer u een foto toevoegt en extra informatie over uw bedrijf plaatst.

  1. Gevonden? Klik dan op 'Lees verder'. Kies vervolgens voor: 'Is dit uw bedrijf? Klik hier!' en vul uw gegevens in.
  2. Wij nemen contact met u op.
Is uw bedrijf niet terug te vinden op PlattelandVakantieland.nl?

Misschien is uw bedrijf nog niet vindbaar via PlattelandVakantieland. Dan dient u zichzelf eerst te registreren.

  1. Niet gevonden? Klik dan op 'Registreren' rechtsboven op de homepagina. Vul hier uw gegevens in. Maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan.
  2. Wij sturen u per e-mail een bevestiging van uw registratie.
  3. Daarna kunt u inloggen op uw persoonlijke pagina en uw bedrijfsgegevens aanvullen. Ga naar de homepage en klik rechtsboven op 'Inloggen'. Vul vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Klik daarna op 'Ok, inloggen'.
  4. Hiermee komt u bij uw promotiepagina's uit. In het midden ziet u een gele balk met witte tekst. Klik hierop.
  5. U kunt nu uw promotiepagina aanvullen met mooie foto's en informatie over uw bedrijf.

Wilt u meer informatie over het registreren van uw bedrijf en het aanvullen van uw promotiepagina's? Lees dan hier de uitgebreide handleiding.

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube