Verbeter uw bezoekersaantallen

PlattelandVakantieland is specialist in plattelandstoerisme. Ons doel: het beter vindbaar maken van recreatieve ondernemers op het platteland. We richten ons daarbij niet alleen op de verbrede boeren, maar ook op recreatieve ondernemers in dorpen of in de natuur. PlattelandVakantieland.nl brengt consumenten en aanbieders bij elkaar! 

Maak uw website beter vindbaar

In de vrijetijdssector gebruikt bijna 90 procent van de consumenten internet als informatiebron, boekingskanaal of klankbord. Hoe zorgt u dat deze mensen bij uw bedrijf uitkomen? Het aanbod is zo groot! Alleen het hebben van een eigen website is tegenwoordig niet meer voldoende. De grote vraag luidt: hoe zorgt u dat vakantiezoekers uw bedrijf vinden?

Om uw vindbaarheid te vergroten, is het belangrijk om hoog te scoren in Google. Dit kunt u doen door uw site in te richten volgens hun regels en veel links te verzamelen. Daarnaast is het van belang om de vindbaarheid van uw bedrijf te verbeteren via recreatieve sites zoals PlattelandVakantieland.

Waarom PlattelandVakantieland?

Omdat u als klant van PlattelandVakantieland van de volgende voordelen geniet:

  • U ontvangt de inloggegevens om uw vermelding op PlattelandVakantieland aan te passen en foto’s toe te voegen.
  • U kunt meerdere promotiepagina’s aan maken op PlattelandVakantieland.
  • Wij helpen u met het optimaliseren van uw vermelding op PlattelandVakantieland, zodat uw bedrijf beter gevonden wordt op internet.
  • Klikt een bezoeker op de knop ‘Boek direct’ op uw promotiepagina(’s), dan komt deze melding rechtstreeks bij u uit.
  • U wordt meegenomen in de rubriek ‘Vandaag uitgelicht’ op onze homepagina.
  • U wordt als tip opgenomen in onze iPhone-app.
  • U heeft toegang tot de statistieken, waarin u kunt zien hoe vaak uw vermelding op PlattelandVakantieland is bekeken en hoe vaak er is doorgeklikt naar uw eigen website.
  • Heeft u speciale acties of evenementen, dan kunt u die aan ons doorsturen. Wij plaatsen deze vervolgens op onze Twitter en Facebook.

Interessant? Lees dan hier hoe u uw bedrijf aanmeldt bij PlattelandVakantieland. Wilt u liever dat wij dit voor u doen? Of wilt u eerst even wat extra informatie? Dan kunt u contact opnemen via post@plavak.nl.

 

 

 

provincieNB.jpg De website is mede gerealiseerd met financiële steun van de provincie Noord-Brabant en Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

EU-logo.jpgEuropees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland

 

 

 

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube