Laatste nieuws

Routebureau Brabant en PlattelandVakantieland.nl slaan handen ineen.

Logo_Routebureau_2010_LR.jpgNa de bijeenkomst met Visit Brabant - Connect Brabant en PlattelandVakantieland.nl hebben partijen besloten data met elkaar te delen. Dit betekent dat PlattelandVakantieland route-informatie gaat koppelen aan haar accommodaties. Kortweg: je kunt straks direct zien, of en welke routes er in de buurt liggen van de door jou gekozen accommodatie of attractie. Erg handig als je bijvoorbeeld een weekendje weg voorbereidt. Daarnaast worden de bedrijven die in PlattelandVakantieland worden vermeld ook getoond op de website van Routes in Brabant. Een mooie kruisbestuiving waar touristen en ondernemers veel baat bij hebben.


 

Nieuwe samenwerking, nieuwe kansen

Platteland Vakantieland heeft een nieuwe partner gevonden die hetzelfde doel heeft als zij zelf: promoten van het platteland. Deze partner is een specialist op het gebied van streekproducten en gaat medio 2014 de webshop beheren. Hierdoor wordt het assortiment met honderden authentieke producten uitgebreid. De naam van de partner maken we binnenkort bekend.


 

Winnaar fotowedstrijd Boergondische Sferen bekend

Van de zomer konden bezoekers van de boerenerf-fair in Woudenberg een kolderieke foto maken van Gijs streekproducten en plattelandVakantieland. Onder de inzenders werd een streekproductenpakket twv. 25 euro verloot. De gelukkige winnaar is geworden Petra Wiebenga uit Amersfoort. Zij stuurde deze foto in. Gefeliciteerd.

winnaar-fotowedstrijd-2013.jpg

 


 

Aftrap streekmarkt station Hilversum een smakelijk succes!

IMG_8879.JPGVrijdagmiddag vond de aftrap plaats van de wekelijkse streekmarkt op een unieke locatie: NS-station Hilversum. Om de opening te vieren werden alle reizigers getrakteerd op een fris appeltje van fruitteler Dirk-Jan van Lutterveld uit de Neder-Betuwe.

Corné Ooms laat de lente proeven met heerlijk zoete Hollandse kasaardbeien en verse asperges van de Brabantse Wal. 
Naast proeven, is het ook mogelijk om de producten te kopen. Bakker Richard Ribbink over de streekmarkt: “We vinden het prachtig om onze ambachtelijke crackers en toast te presenteren aan treinreizigers. Vrijdagmiddag, op weg naar huis, een lekker hartig tussendoortje dat zelfs zonder beleg om je vingers bij af te likken is. Wij vinden het belangrijk om consumenten kennis te laten maken met ons vakmanschap en het verschil te laten proeven.”
De streekmarkt biedt een podium voor verschillende boeren, bakkers en slagers. Het aanbod verandert met de seizoenen mee.
Iedere vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur laten zij passanten kennismaken met verschillende versproducten die onze Nederlandse bodem te bieden heeft.

GIJS streekproducten is de organisator van deze markt.De streekmarkt is een initiatief van NS en wordt mede mogelijk gemaakt door ProRail. De aanwezigheid van de markt veraangenaamt het verblijf op het station. Hiermee is voor de reiziger op het station nog meer te halen dan alleen de trein.

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube