Kamperen bij de boer?

boerencamping.jpgOp PlattelandVakantieland vindt u een compleet overzicht van mogelijkheden om te kamperen bij de boer. Bij steeds meer boerenbedrijven is het mogelijk om te kamperen of logeren. Gelukkig maar, want op vakantie bij de boer is leuk voor het hele gezin! Lekker met de tent of caravan tussen de bossen, weilanden en akkers. Zo kunt u heerlijk een boekje lezen, terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken in de speeltuin of met het kleinvee. Ook senioren en rustzoekers kamperen graag bij de boer.  

Wit u ook kamperen bij de boer? Op PlattelandVakantieland vindt u uw perfecte boerencamping. U kunt eenvoudig mogelijkheden bekijken om te kamperen bij de boer:

  1. Zoek in onze zoekmachine naar de mogelijkheid om te kamperen bij de boer
  2. Om te zien of er leuke dingen te doen zijn in de buurt van de camping bij de boer: klik op een boerencamping en scroll naar het kaartje. Hier ziet u welke activiteiten en horecagelegenheden in de buurt van de boerencamping liggen. Klik op de icoontjes voor meer informatie.
  3. Scroll nog verder naar beneden en lees de ervaringen van eerdere bezoekers over de camping bij de boer.

Heeft u onlangs gekampeerd bij de boer? Laat dan op deze website uw ervaring achter. Zo helpt u andere mensen die ook willen kamperen bij de boer.

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube