Eerste iPhone-app voor plattelandsuitjes

De iPhone-app van PlattelandVakantieland kunt u nu downloaden via de iTunes Store. Zoek op plattelandvakantieland of klik op de volgende link: http://tinyurl.com/iphone-plavak

De mogelijkheden van de iPhone-app van PlattelandVakantieland
Lekker op pad in Nederland? Maar niet genoeg tijd gehad om uw vakantie of uitje op het platteland goed voor te bereiden? Met de app van PlattelandVakantieland heeft u een compleet bestand van meer dan 50.000 overnachtingsplekken, restaurantjes en leuke activiteiten altijd bij de hand. Uw digitale VVV of ANWB gids voor de leukste (plattelands)uitjes!

Vanuit uw huidige locatie toont de app allerlei vermakelijke ideeën in de buurt. De echt bijzondere plekjes vindt u onder de tips. U kunt zoeken in heel Nederland of binnen een bepaalde straal. Ook kunt u heel gericht zoeken. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een gastvrije b&b of een rustige camping op het platteland. Of als u benieuwd bent naar de dichtstbijzijnde dierentuin, een theetuin of wat dan ook!

Klik op een interessant adresje voor meer informatie. U vindt dan foto's en een korte omschrijving. U kunt direct met het bedrijf bellen en vanaf uw huidige locatie de route plannen. Klikt u op beoordelingen, dan vindt u daar de bevindingen van eerdere bezoekers. Ook kunt u heel gemakkelijk zelf een beoordeling achterlaten.

Bewaar mooie plekjes in 'Mijn vakantie'
Heeft u een fantastisch idee opgedaan, maar past het niet in de planning van vandaag? Dan kunt u een bedrijf aan ‘Mijn vakantie' toevoegen. Zo bewaart de app uw interesses.

Ook is het mogelijk om via de website van PlattelandVakantieland uw vakantie samen te stellen. Hiervoor dient u zich eerst aan te melden. Klik daarvoor op het tabblad Mijn vakantie in het zoekvenster op de homepagina. Zo kunt u vóór uw uitje alvast op onderzoek uitgaan en de interessante bedrijven bewaren. Onderweg hoeft u maar in te loggen op uw iPhone om het lijstje te bekijken of verder aan te passen. Super handig!

iPhone-app_resultatenlijst.jpg iPhone-app_kaart.jpg iPhone-app_detailpagina.jpg iPhone-app_mijn-vakantie.jpg
Zoekresultaten Kaartje met resultaten Detailpagina Mijn vakantie

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube