Leuke tips voor een dagje uit

Speciaal BoerenBed Stamppotweekend 3 Oktober

stampotweekend.JPGOktober is een prachtige herfstmaand, waarbij, na een dag heerlijk genieten van de buitenlucht en de veranderde natuur, er niets smakelijker is dan een echte Boerenstamppot als avond maaltijd.
Dit speciale weekend bestaat uit een 2 nachten logeren, aankomst op vrijdag 3 oktober vanaf 16:00 uur en vertrek zondag 5 oktober om 13:00 uur.
Alle keuken benodigdheden (inclusief de stamppot stamper) zijn aanwezig in de tent. In de boerenlandwinkel op de boerderij staan de heerlijkste zuivelproducten, dus een lekker toetje mag niet ontbreken. Bij genoeg animo organiseert de boer op zaterdag een Pizza avond. In de broodoven bakt de boer dan de heerlijkste pizza's. ... avond eten geregeld! Meer informatie


Op 25 en 26 oktober 2014 Landgoed Twente Fair

twentefair.JPGEen unieke fair, waar al het goede dat Twente voort brengt kan worden beleefd, geproefd, genoten en ervaren. Met verrassende exposanten, boeiende demonstraties, afwisselende workshops en avontuurlijke activiteiten. Wat maakt de Landgoed Twente Fair dan zo uniek?

 meer informatie

 

 

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube