Leuke tips voor een dagje uit

Speciaal BoerenBed Stamppotweekend 3 Oktober

stampotweekend.JPGOktober is een prachtige herfstmaand, waarbij, na een dag heerlijk genieten van de buitenlucht en de veranderde natuur, er niets smakelijker is dan een echte Boerenstamppot als avond maaltijd.
Dit speciale weekend bestaat uit een 2 nachten logeren, aankomst op vrijdag 3 oktober vanaf 16:00 uur en vertrek zondag 5 oktober om 13:00 uur.
Alle keuken benodigdheden (inclusief de stamppot stamper) zijn aanwezig in de tent. In de boerenlandwinkel op de boerderij staan de heerlijkste zuivelproducten, dus een lekker toetje mag niet ontbreken. Bij genoeg animo organiseert de boer op zaterdag een Pizza avond. In de broodoven bakt de boer dan de heerlijkste pizza's. ... avond eten geregeld! Meer informatie


De Kruidhof Oogstdag en appeltaartbakwedstrijd 11 oktober

appeltaart.JPGTijdens de Oogstdag kunnen mensen proeven en beleven wat er te doen is met de opbrengst uit de tuin. Zo wordt er likeur gemaakt van de kruiden en worden de appels en peren geperst tot sap in een grote sappers van Frytsjam uit Twijzel.  Vrijwilligers van De Kruidhof maken daarnaast lekkernijen van de oogst die zij verkopen voor het goede doel. De Kruidhof heeft al een aantal jaren de wens om een pizzaoven te bouwen die gebruikt kan worden voor het maken van pizza’s met kinderen en die te beleggen met de opbrengst uit de tuinen.

De Kruidhof organiseert ook een appeltaartbakwedstrijd voor het publiek. Tegen inlevering van een appeltaart met appels uit eigen tuin krijgt men voor twee personen gratis entree. De taarten worden getest door een professionele jury. Meer informatie.


Op 25 en 26 oktober 2014 Landgoed Twente Fair

twentefair.JPGEen unieke fair, waar al het goede dat Twente voort brengt kan worden beleefd, geproefd, genoten en ervaren. Met verrassende exposanten, boeiende demonstraties, afwisselende workshops en avontuurlijke activiteiten. Wat maakt de Landgoed Twente Fair dan zo uniek?

 meer informatie

 

 

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube