Hulp bij het registreren van uw bedrijf

Uw bedrijf via PlattelandVakantieland.nl onder de aandacht brengen? Hieronder vindt u de handleidingen die u op weg helpen.

Heeft u geen bedrijf, maar bent u gewoon een bezoeker op zoek naar een origineel uitje? Dan vindt u hier meer uitleg over onze rubrieken en zoeken op PlattelandVakantieland.nl.

Snelle start

Om uw bedrijf te laten verschijnen op PlattelandVakantieland.nl, dient u allereerst een promotiepagina aan te maken. Hiermee kunt u uw bedrijf onder de aandacht brengen. Om te beginnen is het inrichten van uw promotiepagina dus het allerbelangrijkst!

Om die reden concentreert deze korte instructie zich puur en alleen op het inloggen en het aanmaken van promotiepagina's. Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van de backoffice? Lees dan de complete handleiding.

Handleiding backoffice

Met de ‘backoffice' bedoelen wij het stukje van onze website dat niet zichtbaar is voor bezoekers. De backoffice is het deel van de site waarin u gegevens kunt aanpassen, informatie kunt bijwerken en foto's kunt uploaden. Met heldere screenshots leggen wij in deze handleiding alle mogelijkheden van de backoffice uit. De handleiding geeft uitgebreid antwoord op de volgende vragen:

  1. Hoe registreer ik mijn bedrijf bij PlattelandVakantieland?
  2. Hoe log ik in?
  3. Hoe maak ik aanpassingen in de promotiepagina('s) van mijn bedrijf?
  4. Hoe voeg ik een bedrijfslocatie toe?
  5. Hoe personaliseer ik de regiowidget?
  6. Hoe wijzig ik mijn contactgegevens?
  7. Hoe kan ik mijn kliktegoed(en) opwaarderen?
  8. Hoe houd ik de statistieken van mijn promotiepagina('s) bij?
  9. Waar vind ik mijn facturen?

Klik hier voor de handleiding backoffice.

Instructie regiowidget

Heeft u vragen over de regiowidget? Of hulp nodig bij het installeren? Dan vindt u hier een korte instructie over het inrichten en plaatsen van de regiowidget. Komt u er niet uit, dan kunt u altijd een mail sturen aan post@plavak.nl. Dan nemen wij (desgewenst telefonisch) contact met u op. 

Handleiding beschikbaarheids-checker

Klik hier voor de handleiding om uw persoonlijke beschikbaarheids-checker in te richten.

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube