Wat te doen in Tiel

Volop te doen in Tiel

Deze Hanzestad in de Betuwe heeft tal van bezienswaardigheden en evenementen om u mee te vermaken. Lees hieronder wat er allemaal te doen is in Tiel.

Als u niet weet wat u kunt doen in Tiel, begin uw bezoek aan Tiel dan op de Markt. Daar vindt u meteen het beeld van de mascotte van de stad, Flipje van de Betuwe. De inwoners van Tiel zijn zelfs zo verzot op dit fruitbaasje dat zij er een museum aan hebben gewijd, wat tevens het bezoekje waard is. Zeker voor kinderen is dit iets leuks om te doen tijdens uw bezoek aan Tiel.

In het stadscentrum van Tiel vindt u nog meer bezienswaardigheden, zoals de 17e eeuwse Waterpoort, het Kantongerecht en het Oud Burger Mannen- en Vrouwenhuis. Wilt u echt wat zien? Kom dan in het tweede weekend van september naar Tiel voor het jaarlijkse Fruitcorso, een spektakel waarbij een stoet van praalwagens versiert met fruit centraal staat. Tijdens ditzelfde weekend vindt tevens het grootste gratis muziekfestival van Nederland plaats, Appelpop. Zeker in dit weekend is er in Tiel dus meer dan genoeg te doen.

Ook net buiten Tiel is van alles te doen. Vanuit het centrum van het Rivierenland bent u zo midden in de ongerepte natuur. U kunt wandelen langs rivierduinen of al fietsend de prachtige flora en fauna ontdekken. Bovendien zijn er verschillende voetveren, waardoor u uw tocht ook over water kunt voortzetten.

Al met al is er in en rondom Tiel meer dan genoeg te doen!

Op Platteland Vakantieland vindt u nóg meer activiteiten die u kunt doen in het mooie Tiel.

IJs & Co Activiteiten

IJs & Co

TIEL

Bon Chassé is een ambachtelijk consumptie-ijs bedrijf, waar de smaakkunstenaar dagelijks volgens oud familierecept zijn

Omgeving Lees verder Bekijk de website
Aan de Linge Recreatie Activiteiten

Aan de Linge Recreatie

TIEL

Bij Aan de Linge Recreatie kunt een kano huren voor een dag(deel) maar ook voor

Omgeving Lees verder Bekijk de website
Streekmuseum Tiel Activiteiten

Streekmuseum Tiel

TIEL

Een historisch pand en de Waterpoort aan de Waal geven onderdak aan FEST: Flipje en

Omgeving Lees verder Bekijk de website
Snackbar De Pepermolen V.O.F. Eten & drinken
Foodmaster Tiel Eten & drinken
Sing Wah Eten & drinken
Plaza de Tol Eten & drinken
Schoonmaakdiensten Van Baal Eten & drinken
Restaurant Vatel Eten & drinken
Lingehof Eten & drinken
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube