Lees of schrijf een beoordeling

Weten wat anderen vinden van het adresje dat u wilt boeken voor uw vakantie of dagje weg? Of heeft u zelf een ervaring die u graag wilt delen? Onderaan op de pagina van elke bedrijf heeft u de mogelijkheid om beoordelingen te lezen of er zelf een achter te laten. 

Beoordeling lezen

Wilt u precies weten wat er een adresje is geschreven, zoek het dan op, klik op 'lees verder' en scroll helemaal naar beneden. Daar vindt u de beoordelingen, de namen van de mensen die het beoordeeld hebben en de punten die zij hebben gegeven.

beoordeling-voorbeeld-txt.jpg

Beoordeling schrijven

Heeft u een adresje bezocht en wilt u een beoordeling achterlaten, zoek het bedrijf dan op en klik op 'lees verder'. Onderaan de pagina vindt u de invulvelden voor uw beoordeling. 

beoordeling-haantjes.jpgHier kunt u een korte beoordeling schrijven en een punt geven. Het punt dat u geeft, wordt ongezet naar oranje haantjes. Geeft u een 10 dan krijgt het bedrijf 5 haantjes.

Deze haantjes verschijnen onder de naam van het bedrijf. Zo kunnen andere bezoekers direct zien hoe het bedrijf beoordeeld is.

beoordeling-voorbeeld.jpg

 

Mijn vakantie

Uw vakantie op de iPhone?
Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Facebook Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Twitter Bezoek PlattelandVakantieland.nl op Blogger Bezoek PlattelandVakantieland.nl op YouTube